OPPO Reno Ace Yarım Saatte Yüzde Yüz Şarj

Share:

OPPO ilklere doymuyor.

Daha önceki yıllarda da kullanıcılarını birçok ilkler ile tanıştıran OPPO, yeni piyasaya sürdüğü Reno Ace modeli ile de akıllı telefon piyasasında epey bir gündeme gelecek gibi duruyor. OPPO Reno Ace’in teknik özellikleri ve fiyatı herkesi meraklandırıyor. İşte Reno Ace fiyatı ve teknik özellikleri…


OPPO’nun merakla beklenen Reno Ace modeli geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Hiç kuşku yok ki Reno Ace modelinin tanıtımında yapılan en önemli vurgu Reno Ace modelinin yarım saatte %100 olarak şarj edilebileceği iddiası idi. Böylelikle Oppo gerçekleştirdiği bu yenilik ile sadece fotoğrafçılık alanında iddialı olmadığını ve diğer konularda da ilklere imza atabileceğini göstermiş oldu.

OPPO Reno Ace modelinin diğer teknik özellikleri ise şöyle;

Reno Ace modelinin ekranını incelediğimizde 6.5 inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğe sahip bir ekranının olduğu görülmektedir. Aynı zamanda ekranın 20:9 formatında ve 90 HZ yenileme hızına sahip olması ile beraber kullanıcılarına oldukça iyi bir ekran kalitesi sunmakta. Reno Ace modelini performans olarak incelediğimizde ise yüksek teknik özellikleri göze çarpıyor. Üzerinde Snapdragon 855 işlemci bulunan Ace modelinde 12 GB Ram bulunmakta. OPPO’nun yeni modeli depolama konusunda ise iki ayrı seçenek olarak sunulacak. Reno Ace modelinde 128 GB ve 256 GB gibi seçenekler mevcut olacak.

Mobil fotoğrafçılıkta en iyi seçeneklerden biri olabilecek bir model;

Kurulduğu dönemden beri mobil fotoğrafçılık üzerine çalışmalar yapan OPPO Reno Ace modelinde de oldukça iyi fotoğraf çekebilen bir mobil akıllı telefon ortaya çıkarmış. Arka yüzeyinde 48 megapiksel geniş açılı bir kamerası bulunan modelde, ayrıca 13 megapiksel telefoto, 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel derinlik sensörü mevcuttur. Aynı zamanda bu modelde 5x hibrit yakınlaştırmada mevcuttur. Ön kamerasında ise 16 megapiksellik bir kamera mevcuttur.
Üzerinde 4000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan Oppo Reno Ace, güçlü şarj adaptörü ile yarım saatte telefon şarjını yüzde 100’e çıkarıyor. OPPO Reno Ace modelinin en iddalı olduğu noktalardan biri kesinlikle şarj süresi.

OPPO Reno Ace fiyatı ne kadar olacak ?

OPPO Reno Ace fiyatı ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak son zamanlarda sızdırılan bazı haberler mevcut. Bu haberlere göre Reno Ace’ın fiyatı yaklaşık 550 dolar civarında olacağı yönünde.




Hiç yorum yok